
Фаршировані яблука з вершками
Якщо Ви стежите за своїм харчуванням і воліли б з'їсти, припустимо, фрукт, ніж чергові магазинні солодощі – пропонований рецепт смачних, але корисних домашніх ласощів спеціально для Вашої уваги. Такий звичайний фрукт як яблуко, виявляється, можна представити у вигляді оригінального десерту, де воно буде виступати не доповненням, як зазвичай трапляється, а головним акцентом. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі печені фаршировані яблучка, у «внутрішність» яких кладеться цільний (або мелений) мигдаль, родзинки, лимонна цедра і жирні, ніжні вершки. Повірте, це дуже смачно, а головне – без жодної шкоди для Вашої фігури. І Ваші діти по достоїнству оцінять ці милі фруктові «горщики».
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
8 шт.
Lemon
50 г.
Almond
60 г.
Raisins
40 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
200 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
20 мл.
Homemade Butter
20 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, зрізати верхівку, чайною ложкою видалити частину м'якоті. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Сік вичавити. Збризнути соком середину яблук.
02
Цедру, мигдаль, промиті родзинки, цукор і вершки змішати. Нафарширувати цим яблука. Духовку розігріти до 180. Викласти яблука на деко, вилити на деко вино. На кожне яблуко покласти шматочок масла і поставити в духовку на 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)