
Англійські булочки Hot Cross Buns
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
350 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
230 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
4 г.
Homemade Butter
50 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Raisins
80 г.
Cachet with almonds and orange dark chocolate 57% 100g
за смаком
Salt Egypt
щіпка
Spices Black Salt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
3 ст. л.
Preparation steps
01
У невеликій посудині змішати борошно (300 г), цукор (40 г), дріжджі, спеції, родзинки, цукати, цедру і сіль. Перемішати. Далі в каструлю влити молоко, додати вершкове масло (50 г). Нагріти, до повного розчинення масла.
02
У молочно-вершкову суміш вбити яйце, при цьому збиваючи її вінчиком. Перейти до готування тіста. Зробити поглиблення у борошняній гірці, влити туди молоко. Вимісити тісто. Зайнятися підготовкою форм для випічки:змастити трохи маслом.
03
Вкласти тісто у форму і поставити в тепле місце на 60 хвилин. Змащеними в олії руками сформувати з тіста булочки. Потім укласти їх в заздалегідь змащену маслом форму, накрити вологим рушником і поставити в тепле місце ще на 40 хвилин.
04
Потім приготувати ще тісто для формування хреста на булочці: розвести борошно водою (3 ст. л.) до отримання однорідної кашки. Наповнити тістом кондитерський шприц і зробити на булочках хрест.
05
Нагріти духовку до 220ºС помістити булочки. Готувати 10 хвилин. Після, зменшити температуру до 200ºС. Випікати ще 10 хв. до утворення золотистого кольору. Для глазурі: в сотейник налити воду (або молоко 4 ст. л.),, довести до кипіння, додати цукор (2 ст. л.) і варити близько 2-х хвилин на меленькому вогні.
06
Змастити тільки-но випечені булочки глазур'ю. Остудити на решітці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)