
Сливовий пиріг з безе
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
20 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
80 г
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Dark Plum
1,5 кг
Eco Powder Ginger
2 г
Preparation steps
01
Дріжджі розмішати в молоці, додати столову ложку цукру і борошна. Добре перемішати і дати постояти 10 хвилин. Просіяти борошно, зробити в ній невелике поглиблення і влити дріжджі, добре перемішуючи. Залишити на 15 хв.
02
Потім додати 80 грам цукру, сіль, яйця і розм'якшене масло. Все перемішати до однорідної консистенції, замісити тісто, накрити його харчовою плівкою і залишити на 1 годину. Розігріти духовку до 200 градусів.
03
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Деко змастити маслом. Тісто розкачати в тонкий пласт, укласти на деко і посипати 40 грамами цукру і зверху викласти сливи. Пиріг поставити на 20 хвилин у духовку.
04
Яйця розбити і відокремити білки від жовтків. Збити білки з цукром, що залишився і імбиром. Покласти масу в кондитерський мішок. Дістати пиріг з духовки, видавити на нього безе і поставити ще на 10-15 хвилин у духовку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)