
Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
170 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
170 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Kava zi Lvova Espresso Coffee Beans 240g
50 мл.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Almond Nuts 150g
85 г.
Litniy Med Honey 750g
100 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 160°C градусів. Розм'якшене вершкове масло збити міксером з цукром. Додати в масу яйце і перемішати до однорідної консистенції.
02
Зварити еспрессо зі свіжомеленої кави і трохи його охолодити. До маси додати борошно, розпушувач, корицю, еспрессо і молоко. Форму змастити маслом і вилити тісто у форму.
03
Поставити форму в розігріту духовку на 60 хвилин. Коли час пройде, дістати з духовки і трохи охолодити. Перед подачею посипати пиріг горіхами і зверху залити медом. Дати постояти в такому стані 10 хвилин, щоб пиріг трохи просочився.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)