Масала чай - Image

Масала чай

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Масала – це відомий на весь світ індійський пряний напій на основі молока і різних спецій. Його традиційно готують до звичайної сімейної трапези, а також підносять до особливої нагоди – приходу гостей. Крім того, що масала досить цікава, так би мовити пікантна і багатогранна на смак, вона ще й корисна, особливо для тих, хто стежить за своєю вагою. Всім відомо, що спеції значно прискорюють обмінні процеси в організмі. Тому для людей, які дотримуються дієти і буквально рахують з'їдені калорії, масала стане чудовою знахідкою, розуміється, якщо використовувати в приготуванні знежирене молоко, а цукор замінити корисним і натуральним підсолоджувачем – медом. Приємного чаювання.

Ingredients for the recipe

Lipton Forest Fruits Black Tea 1.5g*20pcs
99.90 - 111.60

Lipton Forest Fruits Black Tea 1.5g*20pcs

30 g

Ingredients

Lipton Forest Fruits Black Tea 1.5g*20pcs

2 ст. л.

Eco Cardamom 6g

2 шт.

Mriya Black Pepper Peas 20g

2 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

240 мл

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Auchan Clove 10g

2 шт

Akvulya Still Water 2l

480 мл

Preparation steps

01

Насипати в невелику каструлю індійський чорний чай, цукор і спеції.

02

Залити водою, поставити на вогонь і довести до кипіння.

03

Додати молоко, варити ще 5 хвилин.

04

Процідити через дрібне сито.

05

Подавати чай гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min