
Овочева ікра
Ікру, приготовану за даним рецептом, можна готувати про запас. Вона прекрасно зберігається в банках. А взимку це буде просто знахідка. А можна приготувати і подати до столу в якості закуски, яка хороша і в гарячому, і в холодному вигляді. Отже, ікра заморська баклажанна. Пам'ятаєте цю фразу з незабутньої комедії? У смаковій палітрі овочевих інгредієнтів цієї ікри смак баклажана є найбільш яскраво вираженим і домінуючим. Хоча інші овочі (ріпчаста цибуля, солодкий перець і помідори) складають гідну компанію баклажану. Це смачна, корисна, вітамінна страва є дуже популярною, її із задоволенням готують багато господинь.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
3 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kappa Sweet Pepper
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Onion
2 шт.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ч. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст. л.
Eggplant
2 шт.
Tomato
3 шт.
Preparation steps
01
Перці нарізати невеликими шматочками, видаливши серцевину. Так само нарізати баклажани і помідори. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Обсмажити баклажани і перець в розігрітій рослинній олії, 10 хв.
02
Додати цибулю, тушкувати, час від часу помішуючи, протягом 8 хв. Покласти помідори і готувати 6 хв. Додати сіль, перець, цукор і оцет, перемішати і тушкувати 5 хв. У готову ікру додати часник, перемішати. Ікру можна подавати гарячою чи холодною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)