
Салат із тунця і квасолі
Іноді хочеться чогось незвичайного, легкого та смачного. Представляємо вам рецепт приготування салату із тунця і квасолі. На перший погляд може здатися, що даний склад салату не зовсім сумісний і здивувати ні чим не здатний. Але це не так. Адже, навіть із самих звичайних інгредієнтів можна зробити незвичайний і смачний салат. Квасоля і тунець, на перший погляд, здаються тут не зовсім сумісними, але саме вони дають той незвичайний і ні з чим не порівнянний смак. Найголовніше в кулінарії - це не боятися експериментів і тоді у вас вийде в підсумку така незвичайна і смачна страва, як наш салат. Можна красиво і акуратно прикрасити наш салат зеленню і ось наша мила страва готова до подачі на святковий стіл.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Novus Tuna Pieces In Sunflower Oil 185g
1 банка
Beans
150 г.
Cucumber
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Parsley 70g
за смаком
Lemon
1 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю залити холодною водою і залишити на ніч замочуватися.
02
Змінити воду для квасолі, поставити квасолю варитися. Варити протягом 1,5-2 години, до повної готовності. У самому кінці варіння посолити.
03
Відварити яйця. Огірок порізати дрібними кубиками.
04
Петрушку дрібно порізати.
05
У салатницю покласти шматочки тунця (рідину злити), трохи розім'яти виделкою.
06
До тунця додати огірок, квасолю і петрушку.
07
Полити соняшниковою олією і лимонним соком (2 ст. л.) Перемішати, при необхідності трохи посолити.
08
Зверху викласти часточки варених яєць.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)