
"Цвєтаєвський яблучний пиріг"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
150 г
KhMZ Sour Cream 20%
300 г
7 Flour 1kg
200-360 г
Dobryk Baking Powder
1,5 ч.л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
3-4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч.л.
Preparation steps
01
Вершкове масло розтопити і злегка охолодити.
02
До миски влити вершкове масло і 100 г. сметани, перемішати масу до однорідності.
03
Поступово ввести до маси борошно (2 ст.л. залишити для заливки), просіяну з розпушувачем. Замісити некруте тісто, розподілити його по дну форми (діаметром близько 18x25 см.), сформувати по периметру бортик з тіста.
04
Яблука почистити, видалити серцевинки і нарізати яблука тонкими скибочками.
05
Для заливки з'єднати решту (200 г.) сметани, цукор, ванільний цукор, все ретельно перемішати. Згодом влити до цієї суміші злегка збите яйце. Ще раз все перемішати до однорідності. Поступово ввести 2 ст.л. борошна, перемішуючи, щоб униктути утворення грудочок.
06
На основу з тіста викласти перший шар яблук, по ньому рівномірно розподілити сметанну заливку, накрити другим шаром яблук і знову нанести заливку.
07
Випікати пиріг у розігрітій до 180°C духовці приблизно 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)