
Тефтелі по-американськи
Вважається, що тефтелі - це страва шведського походження. Там їх називають шведські фрикадельки. Саме звідти бере початок ця цікава м'ясна страва. Зараз ця страва існує в багатьох народах світу, відповідно, з різними назвами. Тефтелі можна смажити, готувати на пару або запекти. Американці використовують саме останній варіант приготування. У духовці тефтелі виходять дуже соковиті завдяки томатного соку. При запіканні виходить дуже цікава скоринка, яка і є ключовою особливістю для тефтелей. Подавати їх можна з самим різним гарніром, з овочами, листям салату або свіжою зеленню - все залежить від вашої фантазії і бажання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
500 г.
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
200 г.
Onion
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо та цибулю пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити. Замісити фарш.
02
Додати у фарш тертий сир і яйце.
03
Помідори ошпарити в окропі, зняти шкірку і дрібно нарізати.
04
Сформувати тефтелі.
05
На деко викласти нарізані помідори, додати сіль, перець та столову ложку цукру, поставити в плиту,
06
Коли помідори пустять сік, викласти на них тефтелі і запікати 30 хвилин при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)