
Суші-нігірі «Магуро»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tuna Fillet
320 г
Wasabi
20 г
Norris Nori Roll 3g
1 шт.
Preparation steps
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Змочіть руки водою, щоб рис не прилипав до долонь. Потім візьміть невелику жменю готового рису і, мнучи його в руках, надайте йому овальну форму.
03
Змастіть грудочки рису невеликою кількістю васабі.
04
Візьміть філе тунця, краще, якщо воно буде не зовсім розморожене.
05
Відміряйте декілька сантиметрів, і відріжте гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. У вас має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.
06
Розташуйте зверху підготовленого шматочка рису скибочку тунця.
07
Якщо начинка погано тримається, то необхідно перетягнути всю заготовку вузькою смужкою норі. Це додасть певний додатковий смаковий відтінок для суші.
08
Додайте креветки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)