
Голубці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
500 г.
Steamed Rice
500 г.
Carrots
2 шт.
Onion
2 шт.
Cabbage
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Nash sik Tomato juice 950ml
500 мл.
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Homemade Butter
40 г.
Preparation steps
01
Відварити рис до напівготовності. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити все на рослинній олії, додати в кінці вершкове масло.
02
До цієї суміші додати готовий рис, потім посолити та поперчити. Фарш готовий.
03
Потім потрібно готувати капустяне листя. Для цього ножем вирізати в капусті качан, потім опустити її в киплячу воду на 5-10 хвилин, довести до кипіння і знімати листя поступово ложкою. На відвареному листі зрізати гострим ножем потовщення біля основи листка.
04
Покласти на листок фарш та згорнути конвертом. Швом донизу вкласти у каструлю.
05
Підготувати підливу для голубців. Для цього потрібно цибулю нарізати, моркву дрібно натерти, обсмажити на рослинній олії, додати сметану, розмішати, потім поступово влити томат, посолити, додати ложку цукру, довести до кипіння, зменшити вогонь, трохи потушити. Полити готовою підливою голубці та готувати до кипіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)