
Полуничний пиріг з желе
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
85 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
125 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Strawberries
750 г.
Dr.Oetker Red Jelly for Cake 8g
1 пакетик
Preparation steps
01
Збити вершкове масло (75 г.) з цукром до пишної світлої піни. По одному додати яйця і знову збити.
02
Просіяти борошно з сіллю і розпушувачем, обережно додати до олійно-яєчної суміші.
03
Змастити форму вершковим маслом і рівномірно розподілити тісто. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку на 20-25 хвилин.
04
Полуницю помити, засипати цукром і залишити на деякий час, щоб ягоди пустили сік.
05
Злити зайву рідину з полуниці, розкласти її на поверхні коржа. Приготувати червоне желе, згідно інструкції, і залити фрукти. Поставити торт на кілька годин у холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)