
Салат з печеною фетою і волоськими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4,5 ст. л.
Metro Chef dried oregano 110g
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
Walnut
120 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
180 г.
Garlic
1 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
3 г.
Radish
2 шт.
Zucchini
1 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C. У миску покласти орегано, додати 2 ч. л. оливкової олії, а також чорний мелений перець. Сир нарізати кубиками, додати в миску, перемішати.
02
Деко застелити харчовим папером, викласти кубики сиру на деко, поставити на 10 хвилин у духовку.
03
На друге деко висипати волоські горіхи, також поставити в духовку, на 3 хвилини. Після, посікти горіхи.
04
У банку вилити залишки оливкової олії, додати подрібнений часник, влити лимонний сік і додати сіль. Закрити кришкою, струснути банку.
05
У салатницю викласти промиті листя салату, додати тонко нарізаний редис і цукіні. Скропити зверху половиною приготовленої заправки, ретельно перемішати. Викласти сир з горіхами, додати залишки заправки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)