
Салат "Черепаха"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
250 г.
Onion
150 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Walnut
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
2 шт.
Preparation steps
01
Відварити куряче філе до готовності.
02
Остудити і дрібно нарізати.
03
Цибулю дрібно нарізати.
04
Залити його окропом, залишити на 10 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
05
Яйця зварити. Відокремити жовтки від білків. Окремо білки і жовтки натерти на дрібній тертці.
06
Сир також натерти на дрібній тертці.
07
Яблуко натерти на тертці.
08
Подрібнити горіхи в блендері, залишивши цілими кілька штук.
09
На пласке блюдо викласти білки у формі овалу, трохи посолити, змастити майонезом.
10
На білки викласти філе, розрівняти, змастити майонезом.
11
Далі шар цибулі.
12
На цибулю викласти яблуко, змастити майонезом.
13
Столову ложку тертого сиру відкласти, решту сиру викласти на яблуко, змастити майонезом.
14
На сир викласти жовтки, змастити майонезом.
15
Посипати горішками зверху.
16
З цілих горіхів зробити лапи черепасі.
17
З сиру скачати голову черепахи, очі - горошини чорного перцю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)