
Салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном
Плануючи святкове меню, Ви напевно задумалися про те, що салатики, які регулярно подаються на стіл, вже набридли. Будь-якій господині завжди хочеться здивувати гостей, приготувавши таку страву, яка вразить своїм ефектним виглядом і несподіваними смаковими нотками. Саме про таку салатну закуску піде мова. Вашій увазі дивовижний салат з авокадо, помідорами, маслинами і пармезаном. Вишуканість страві додає, звичайно ж, екзотичний для нас, але встигший полюбитися плід авокадо. Цей фрукт славиться не тільки корисними властивостями, але й пікантним хвойно-горіховим смаком. У поєднанні з простими, але вдало підібраними інгредієнтами, салатик отримує ніжний, делікатний смак, який порадує всіх гостей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Cherry Mix Tomatoes 300g
120 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
60 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
20 г.
Lollo Bionda Green Salad
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
10 мл.
Lemon
20 г.
Preparation steps
01
Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть пластинками. Збризнути авокадо лимонним соком. Помідори помити і нарізати четвертинками. Салат помити і просушити.
02
Сир натерти на дрібній тертці. Маслини нарізати кільцями. Викласти все на тарілку, полити олією і посипати сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)