
Пиріг з сьомгою і сиром фета
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
250 г
Homemade Butter
125 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Piece Salmon
500 г
Svet Cheese Feta Cheese 45%
250 г
Spinach Bunch100g
350 г
KhMZ Sour Cream 20%
40 г
Preparation steps
01
Вершкове масло заморозити. Дістати масло з морозилки і натерти на тертці. Додати просіяне борошно і сіль. Перемішати, щоб вийшли крихти.
02
У масі зробити поглиблення, розбити туди яйце. Додати кілька столових ложок дуже холодної води і швидко замісити тісто. Тісто накрити харчовою плівкою і покласти в холодильник мінімум на 30 хвилин.
03
Тісто розділити на 2 пласти: 2/3 і 1/3, більший розкачати і викласти у форму. Крупно нарізати рибу. Нарізати кубиками фету. Змішати в мисці рибу, фету, шпинат. Додати сметану і сіль.
04
Духовку розігріти до 180 градусів. Викласти начинку на нижній пласт тіста, накрити верхнім. Поставити форму в духовку і випікати близько 80 хвилин. За 10 хвилин до кінця змастити пиріг трохи збитим яйцем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)