
Великодній зелений салат із фетою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
250 г.
Limo Frozen Green Peas 400g
125 г.
Pickled Cucumbers
0,5 шт.
Avocado 500g
0,5 шт.
Parsley 70g
2 ст. л.
Mint 50g
1,5 ст. л.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1,5 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3,5 ст. л.
Peeled Pumpkin Seeds
за смаком
Peeled Sunflower Seeds
за смаком
Svet Cheese Feta Cheese 45%
3 ст. л.
Preparation steps
01
Розламати капусту на шматочки, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, відварити до м'якості, протягом 2-3 хвилин у киплячій воді. Воду злити, капусту промити під водою.
02
Відварити в киплячій воді горошок протягом 1-2 хвилин. Після, промити під водою.
03
У салатниці змішати капусту, горошок, нарізані огірок і авокадо, посічені петрушку і м'яту.
04
Окремо змішати оливкову олію і вичавлений лимонний сік, після чого скропити салат отриманою заправкою, додати в салат фету та насіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)