
М'ятний лимонад
Цей лимонад не просто корисний (на відміну від солодкої промислової газованої води) спосіб втамувати спрагу. Ми не побоїмося назвати його вишуканим - цьому епітету цілком відповідає його тонкий м'ятний смак з легкою кислинкою. В принципі і готується він нескладно. До речі, якщо у вас немає цитрус-преса, вичавити сік з лимонів буде легше, якщо перед цим на кілька секунд опустити їх в окріп, або ж покатати по столу, міцно притискаючи долонею. Втім, спробувавши цей чудовий напій, ви вмить забудете про всі технічні моменти його приготування і просто будете насолоджуватися смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
2 шт.
Mint 50g
1 великий пучок
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 склянки(можна трохи більше, за смаком)
Preparation steps
01
Цукор насипте в каструльку, залийте 2,5 л води і доведіть до кипіння.
02
Тим часом лимони обдайте окропом, розріжте на половинки і вичавіть сік. Шкірки лимона дрібно наріжте.
03
М'яту розберіть на листочки.
04
У каструлю з киплячою водою і цукром покладіть листочки м'яти та лимонні кірки, проваріть 5-7 хвилин.
05
Зніміть каструлю з вогню і поставте в ємність з холодною водою, щоб швидше остудити відвар.
06
Охолоджений відвар процідіть, додайте вичавлений лимонний сік, все добре перемішайте і вилийте в глечик або пляшки для зберігання.
07
Подавайте лимонад охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)