
Капуста, маринована з буряком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
2 кг.
Carrots
2 шт.
Garlic
1 шт.
Beetroot
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
150 мл.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Bay Leaf
2 шт.
Mriya Allspice Pepper Peas 20g
2 шт.
Runa Vinegar 9% 0.75l
150 г.
Salt Egypt
2 ст. л.
Preparation steps
01
Підготувати овочі. Спочатку узяти капусту. Нарізати квадратиками невеликими. Висипати в миску.
02
Очистити дві моркви і буряк. Натерти овочі на великій терці. Висипати до капусти. Перемішати.
03
Далі приготувати маринад. Для цього змішати у воді сіль, цукор, олію, перець і лавровий лист. Закип'ятити. В цей час підготувати часник і роздавити пресом.
04
Перекласти капусту в каструлю. Воду зняти з вогню. Додати часник і оцет. Залити отриманим, гарячим маринадом капусту.
05
Накрити капусту тарілкою. Залишити на день при кімнатній температурі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)