Фарфале з песто із зеленого горошку - Image

Фарфале з песто із зеленого горошку

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вашій увазі найефектніші італійські макаронні вироби під найпопулярнішим у світі італійським зеленим соусом або, якщо говорити простіше – фарфале з песто із зеленого горошку. Страва досить-таки ситна і легка одночасно, ефектна і вишукана. І неймовірно смачна. Її із задоволенням скуштують навіть діти, так як цей різновид пасти дуже нагадує забавних і вигадливих метеликів. Страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Вся справа в чудовому песто, неповторний смак якого оцінили далеко за межами батьківщини. Кедрові горішки, пікантний пармезан і зелений горошок перетворюють звичайні, нейтральні на смак макарони в справжній кулінарний шедевр.

Ingredients for the recipe

Barilla Farfalle #65 Pasta 500g
68.20 - 101.65

Barilla Farfalle #65 Pasta 500g

500 g

Ingredients

Barilla Farfalle #65 Pasta 500g

100 г

Kilojo Dried Pine Nut 50g

50 г

Fresh Frozen Green Peas

100 г

Dziugas Parmesan Cheese 40%

25 г

Basso Pomace Olive Oil 1l

30 мл

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

3 г

Preparation steps

01

Макарони зварити до готовності, дотримуючись інструкції на упаковці.

02

У цей час приготувати песто. Для цього: все, крім макарон, подрібнити в блендері і заправити готову пасту. Можна частину горошку бланшувати і посипати зверху.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min