
Морквяні легкі котлети
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Semolina
30 г
Carrots
600 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Cykoria Breadcrumbs 200g
2 ст. л.
Dill 70g
50 г
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
100 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Печериці відварити в невеликій кількості підсоленої води. По готовності воду злити, дати печерицям охолонути і нарізати дрібними кубиками. Кріп подрібнити, з'єднати з йогуртом і перемішати з відвареними печерицями – соус готовий.
02
Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. У сковороді розігріти олію 1-2 ст. л., викласти моркву і помішуючи, обсмажити її до напівготовності 3-4 хвилини. Потім влити приблизно 100 мл води і продовжити тушкувати під кришкою до готовності.
03
Коли морква стане м'якою, всипати манку і ретельно перемішати суміш, щоб крупа рівномірно перемішалася з морквою. Посолити за смаком. Вимкнути вогонь і дати охолонути.
04
З отриманої суміші руками сформувати невеликі котлетки діаметром 5-6 см. Кожну котлетку обваляти в сухарях, а потім обсмажити в сковороді на олії до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку. Подавати морквяні котлети гарячими, з соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)