
Бринза в тісті
Існує багато прекрасних страв, які ґрунтуються на м'яких сортах сиру: сулугуні, бринзі, адигейському сирі. Бринза – сорт сиру, що повсюдно використовується в слов'янських (і не тільки) країнах, так що прості рецепти страв з бринзи будуть актуальні для кожного. Бринза в тісті - оригінальна закуска до пива. Варіантів приготування цієї страви, як завжди, безліч. Можна смажити на сковороді невеликі шматочки сиру в тісті, можна зробити один великий «пиріг», який потім розрізати на частини, можна запекти бринзу в духовці. Бринзу в тісті можна подавати і як самостійне блюдо, а можна і як гарнір до м'яса або птиці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Skott Smeat Frozen Raw Beef Fat ~2kg
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
1/3 ч. л.
Pripravka ground red pepper 20g
1/3 ч. л.
Kotanyi Chopped Basil 9g
1/3 ч. л.
Kiliya Balkan Brynza 45%
500 г.
Preparation steps
01
Яйця збити. Додати червоний перець, борошно і добре збити.
02
Бринзу нарізати товщиною 1,5-2 см. Посипати базиліком і дати постояти 15 хвилин.
03
На сковороді розігріти жир. Шматочки бринзи вмочити в гострий кляр і смажити на розігрітому жирі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)