
Басма
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
500 г.
Packed Potatoes
350 г.
Carrots
200 г.
Tomato
2 шт.
Young Onions
500 г.
Hokkaido Pumpkin
400 г.
Garlic
5 зубків
Fresh Greens Mix 100g
1/2 пучка
Salt Egypt
за смаком
Prypravka Cumin Seasoning
за смаком
Eco Ground Coriander
за смаком
Preparation steps
01
У холодний казан покласти шар порізаного м'яса, жиром вниз. Шматочки м'яса з кістками підуть на нижній шар, а чисту м'якоть нарізати кубиками 3 на 3 см. і покласти поверх кісточок. Необхідно присолити цей шар і посипати його зірою і коріандром (зовсім крапельку) .
02
Цибулю порізати півкільцями і скласти на м'ясо.
03
Помідори необхідно порізати великими шматками і покласти поверх цибулі, ще раз при цьому посолити. Не можна допускати, щоб помідори опинилися поверх картоплі (після дотику з помідорами картопля стане твердою і не звариться).
04
Після помідор покласти шар очищеної моркви, порізаної кружечками.
05
Поверх моркви покласти картоплю, порізану на дві - чотири частини так, щоб потім картоплю було зручно їсти. Посолити картоплю з морквою.
06
Нарізати невеликими шматками гарбуз і покласти красиво на картоплю.
07
Часник очистити від шкірки і розкласти його цілим на шар гарбуза. Зелень можна покласти цілими гілочками. Ще раз посолити і посипати зірою.
08
Потім капуста - її необхідно нарізати великими шматками і залишити декілька листків цілими. Капусту натерти зірою і сіллю, укласти гіркою і закрити все капустяним листям.
09
Усі шари щільно придавити емальованою мискою, накрити кришкою і поставити на вогонь. Спочатку буде достатньо вогню середньої сили, коли закипить зменшити вогонь до слабкого і залишити кипіти ще на 45 хвилин. Готовність страви можна дізнатись за запахом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)