
Banana pudding
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pes Patron Ripe Banana Children Gel for Bathing 250ml
4 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
1 ст.
Suree Coconut Milk 165ml
250 мл.
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
2 см.
Dytiachi Smakolyky Apple-Plum-Vanilla Cereal Sticks 25g
1 шт.
Еdems Green Tea with Lime Zest and Mint Leaves 100g
половина
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2 ст. л.
Coconut Flakes
2 ст. л.
Preparation steps
01
Банани очистити, розрізати кожен уздовж і потім ще кожну половинку вздовж на 2 частини. Розігріти в сковороді олію і обсмажити банани з усіх боків по 2 хв.
02
Корінь імбиру очистити, дрібно нарізати. Паличку ванілі надрізати, прибрати насіння. Перемішати половину цукрової пудри з бананами, а решту - додати в кокосове молоко разом з ванільною паличкою та імбиром.
03
Поставити кокосове молоко на вогонь і нагрівати, поки цукрова пудра повністю не розчиниться. Додати цедру лайма, прогріти молоко ще 2 хв. і зняти з вогню.
04
Багет нарізати тонкими скибочками і рясно полити кокосовим молоком.
05
Розігріти духовку до 170°С. Змастити вершковим маслом форму. Викласти в неї шар бананів, зверху - шар хліба. Повторити шари до заповнення форми, останній шар повинен бути з хліба. Збризнути запіканку рештою вершкового масла і випікати 1 год.
06
Кокосову стружку обсмажити протягом 1-2 хв. на сухій сковорідці. Дати запіканці охолонути, перевернути на тарілку і зняти форму. Посипати запіканку кокосовою стружкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)