
Шинка з яблуками і гірчицею
Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв, у тому числі і запропонованої нами. Шинка по-голлівудськи з яблуками і гірчицею - страва, яка може сподобатися своїм смаком, ситністю, доступністю інгредієнтів. Шинку на першому етапі готування запікають до золотистої скоринки (приблизно по 15 хвилин на кожні 450 г. ваги шматка шинки), а порізану на шматки і политу приготованим соусом із сушених яблук, сидру, оцту і гірчиці, шинку ставлять у духовку приблизно на 20-25 хвилин, поки шинка не розігріється і соус не почне кипіти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Argal York Sandwich Ham
600 г.
Gardenz Grapefruit Cider 5.4% 1l
300 мл.
Tripolka Sliced Dried Apples 200g
60 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
2,5 ст. л.
Borges Apple Vinegar 250ml
3 ст. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 160°C. Викласти на деко шинку, запікати протягом 20 хвилин.
02
Додати в каструлю яблука, влити сидр, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 8 хвилин.
03
У мисці змішати оцет, гірчицю і цукор, перемішати, додати суміш до сидру в каструлю. Варити соус протягом 6 хвилин.
04
Духовку розігріти до 190°C. Розрізати шинку на 4 шматки, викласти в скляну форму, залити соусом. Поставити в духовку на 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores