
Вегетаріанська окрошка на квасі
Слов'янському народу квас служить більше тисячі років, запис в письмових джерелах наводить дату з 989 року. Напій був доступний усім верствам населення і селянам, і поміщикам. Квас здатний лікувати від авітамінозу і дисбактеріозу, добре угамовує спрагу. Безалкогольний напій, знаходячись в шані у населення стали використовувати для приготування окрошки. Зараз налічується вже декілька десятків видів окрошки, одну з яких пропонуємо обов'язково приготувати. Вегетаріанська окрошка складається з суміші овочів, пряних трав і яєць, залитих квасом. Першими в приготуванні окрошки стали додавати квас волзькі бурлаки. Хоча спочатку вона мала небагатий склад - редьку і цибулю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Radish
7 шт.
Pickled Cucumbers
3 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
150 г.
Kvas Taras Bread Kvas 2l
1,5 л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати овочі (редиску, огірки) для окрошки: помити і нарізати маленькими кубиками. Висипати інгредієнти в окрему ємність.
02
Зелень посікти і покласти в миску з овочами. Яйця відварити. Остудити. Нарізати кубиками і перекласти також до овочів.
03
Перемішати усю суміш. Додати квас, сметану і подавати охолодженою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)