
Омлет по-іспанськи
Історія виникнення омлету залишається нерозгаданою. Так як це часто буває з багатьма стравами, рецепти яких існують в різних інтерпретаціях і в різних країнах є по кілька десятку рецептів однієї і тієї ж самої страви. Існує кілька сотень рецептів омлету, який роблять в різних країнах і зрозуміти звідки ж ідуть витоки появи страви неможливо. У різних національних кухнях є свої різновиди омлету. Але все таки саме слово «омлет» родом з Франції. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати ще один різновид омлету - це омлет по-іспанськи. Така прекрасна і смачна страва стане відмінним сніданком для всієї вашої сім'ї.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Packed Potatoes
450 г.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
2 шт.
Garlic
2 зубчики
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Перці помити, очистити, помістити на деко і збризнути 1 ст. л. олії.
02
Поставити в розігріту до 200°С духовку на 15 хвилин. Остудити. М'якоть нарізати смужками.
03
Картоплю очистити, нарізати тонкими кружальцями і обсмажити в 4 ст. л. розігрітої олії 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем.
04
Часник очистити і подрібнити. Яйця збити з сіллю. Додати до картоплі часник, перці і яйця, перемішати і готувати на середньому вогні 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)