
Соус Софріто
Соус Софріто з гарячої Іспанії. Так як іспанці в принципі дуже люблять різні соуси, і в них досить багато рецептів, то і не дивно, що Софріто теж прийшов до нас звідти. Не дивує і той факт, що в цьому рецепті потрібно додавати в соус дуже багато різних приправ. Не кажучи вже про цибулю і часник. Але головним компонентом все таки є томат. Завдяки саме йому соус і виходить такий соковитий і з насиченим смаком. Соус Софріто можна подавати до рису, використовувати як заправку для супів або намазувати на сендвіч. У будь-якому з цих випадків він буде дуже доречний. Крім того, ви можете зберігати його в холодильнику до зручного випадку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
800 г.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
2 шт.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Garlic
5 зубчиків
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Cilantro 70g
пучок
Preparation steps
01
Нарізати цибулю, перець і помідори великими шматками.
02
Всі нарізані інгредієнти скласти в стакан для блендера.
03
Порізати кінзу, а часник пропустити через прес і додати їх у склянку до помідорів, цибулі і перцю.
04
Перемішати все в блендері на невисокій швидкості до однорідного пюре.
05
У невеликій каструлі нагріти оливкову олію і додати однорідне пюре з блендера.
06
Варити на невеликому вогні приблизно 25-30 хвилин.
07
Готовий соус охолодити. У холодильнику соус може зберігатися не більше 2-х тижнів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)