
Панцанелла з червоними перцями
Панцанелла - це італійський овочевий салат. Виник він вперше в одному з регіонів Італії, в Тоскані, розташованій в центрі Італії. Такий салат в Тоскані дуже популярний в літній час. До речі, салат панцанелла має брата. Салат "Цезар" готується схожим способом, що і панцанелла. Тільки салат "Цезар" має дуже багато варіацій. Але основним компонентом салату "Цезар" є сухарики, натерті часником. На відміну від "Цезаря" в який часто додають курку, панцанелла вважається виключно овочевим салатом. Такий легкий овочевий салат можна готувати в якості самостійної страви на вечерю, від нього ви точно не погладшаєте. А якщо ви не на дієті, то до такого салату відмінно буде додати якусь м'ясну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
3 шт.
Red Onion
1 шт.
Garlic
4 шт.
Tomato
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
8 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Baguette, pc
1 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Багет нарізати тонкими шматочками покласти на деко. Випікати протягом 5 хвилин. Дати охолонути. Після, натерти часником. Розламати хліб на невеликі шматочки. Полити оливковою олією багет, відправити в духовку на 7-10 хвилин. Після, остудити.
02
Перці очистити від насіння, нарізати середніми шматочками.
03
Сковороду поставити на вогонь, влити оливкову олію, що залишилася, розігріти. Подрібнити цибулю з часником, висипати на сковороду. Обсмажувати протягом 2 хвилин, після, додати нарізані помідори та перці, зменшити вогонь, накрити кришкою зверху, тушкувати 20 хвилин, поки рідина не випарується. Перекласти суміш у миску, остудити, додати крутони з багету з часником.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)