
М'ясо по-китайськи
Варіантів рецепта «м'ясо по-китайськи» незліченна безліч. М'ясо по-китайськи - це візитна картка китайської кухні. Його готують скрізь, з усіх видів м'яса і птиці. Даний рецепт найбільш простий у приготуванні і доступний за інгредієнтами. Рекомендується нарізати м'ясо поперек волокон. Таким чином, нарізне м'ясо не тільки простіше готується, але і набуває більш ніжний смак. Використання соєвого соусу дозволяє не додавати сіль у страву, так як соус дуже солоний. До м'яса по-китайськи рекомендується подавати рис, приготовлений на пару. Приготований таким чином рис не тільки зберігає в собі всі корисні вітаміни та мікроелементи, але і має гарну розсипчасту структуру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
2 ст. л.
Auchan Sesame Oil 240ml
1 ч. л.
Garlic
2 зубчики
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
1 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
30 г.
Sesame Seeds
1 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати тонкими скибочками невеликого розміру.
02
Для маринаду змішати цукор, соєвий соус, вино, кунжутну олію, роздавлений часник. М'ясо покласти в маринад і залишити на кілька годин.
03
Сковороду розігріти, налити олію та обсмажити м'ясо 5 хвилин, поки не випариться рідина.
04
Нарізати зелену цибулю, додати до м'яса. Перемішати і смажити м'ясо з зеленою цибулею не більше 1 хвилини. Посипати насінням кунжуту.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)