
Коулсло з ананасами і капустою
Поєднання солодкого і несолодкого хоч і доволі екстравагантно, але досить-таки популярно, тому давно використовується в різних стравах, в тому числі і салатах. Про один з таких салатиків сьогодні і піде мова. Саму по собі комбінацію білокачанної капусти і моркви новою назвати не можна, вона знайома і представникам здорового способу життя, і будь-якій господині, яка бажає приготувати корисний обід. Але варто додати в салат не характерний компонент, такий як солодкий консервований ананас, як страва вдало перетвориться: ефектне виконання і незвичайні смакові нотки припадуть до душі всім, хто його спробує. Рекомендуємо і Вам порадувати близьких цим вітамінним, швидким і дуже смачним салатиком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
35 г.
Carrots
300 г.
Cabbage
400 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Капусту нашаткувати соломкою. Потім посолити і трохи пом'яти.
02
Моркву помити, очистити і теж нашаткувати соломкою.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)