
Журавлинний кисіль "Червоні вітрила"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cranberries
300 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
500 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
2 ст.л.
Preparation steps
01
Ягоди переберіть та промийте. Якщо ви використовуєте заморожену ягоду, дайте їй відтанути.
02
Розімніть ягоди товкачиком.
03
Викладіть ягідну масу на марлю і відіжміть сік. Отриманий сік поставте в холодильник.
04
Ягідну масу,що лишилась пілся віджиму, викладіть в каструлю, залийте 1 л гарячої води і проваріть 5 хвилин.
05
Потім цей відвар процідіть, додайте цукор і варіть до його розчинення.
06
Крохмаль розведіть водою, влийте в сироп і, помішуючи, доведіть його до загустіння.
07
Після чого влийте журавлинний сік, добре все перемішайте і зніміть з вогню. Подавати кисіль можна в склянках, краї яких прикрашені цукром або цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)