
Японський рибний бульйон умеван
Любите екзотику? У такому випадку Вам варто спробувати японський рибний бульйон умеван. Що в ньому особливого? – запитаєте Ви. – Бульйон як бульйон. А ось і ні. До його складу, крім риби, яку, до речі, можете використовувати як білу, так і червону, входить соєвий соус, який і надає характерний колір супу, а також морська капуста, гриби і традиційний для Японії, корисний, дієтичний продукт – тофу або, якщо простіше говорити – соєвий сир. Його пружна текстура легко вбирає смаки і аромати продуктів, з якими його готують. Сам по собі сир має нейтральний смак, але, тим не менш, він вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні, який подарує Вам нові смакові відчуття.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
300 г
Marinated Sea Kale 500g
50 г
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г
Agropod Tofu
200 г
Salt Egypt
за смаком
Lemon
1 шт.
Chong Soy Sauce 1l
20 мл
Preparation steps
01
Тофу віджати від зайвої рідини і нарізати кубиками. Рибу помити, відділити м'ясо від кісток. М'якоть риби підсмажити на сухій сковороді.
02
Печериці помити і нарізати скибочками. Відварити тофу в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім додати туди печериці і варити близько 10 хвилин.
03
Влити соєвий соус, додати морську капусту і рибу. Варити 5 хвилин, потім додати скибочки лимона. Вимкнути вогонь і дати настоятися супу хвилин 15.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)