
Датський різдвяний глогг з мигдалем, родзинками і горілкою
Глогг - це гарячий напій з червоного вина з додаванням пряностей. Ви запитаєте чим він відрізняється від глінтвейну ? І ми вам відповімо , що нічим . Просто глогг - це той же самий глінтвейн , тільки поширений на території Швеції , Естонії , Данії , Фінляндії. Хоча одна відмінність , звичайно, мається : над гарячим вином розташовували цукровий шматок і поливали його горілкою. Таким чином під впливом тепла цукор прожарюють і стікав у вино. Тому шведське слово « glödga » означає " розжарювати " . Але сьогодні ми будемо готувати глогг простіше , змішуючи всі інгредієнти разом. Данська різдвяний глогг з мигдалем , родзинками і горілкою відмінно зігріє вас темними зимовими вечорами і підніме вам настрій.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
750 мл.
Khortytsa Сlassic 40% 0.5l
75 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г.
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Spice Ground Ginger
3 г.
Auchan Clove 10g
5 г.
Raisins
100 г.
Almond
100 г.
Preparation steps
01
Вино нагріти, додати спеції, горілку, цукор, мигдаль, родзинки.
02
Нагрівати на середньому вогні, не доводячи до кипіння. Потім зняти з вогню, накрити кришкою і залишити на 40 хвилин.
03
По закінченню часу знову нагріти, але не кип'ятити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)