
Курячі серця, тушковані в сметані
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainian Chicken Frozen Chicken Heart 0.7kg
500 г.
Onion
100 г.
Carrots
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
З сердець очистити жир і судини.
02
Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.
03
На розігріту сковороду налити соняшникову олію. Обсмажити серця протягом пари хвилин, весь час перевертаючи.
04
Додати цибулю, моркву, перемішати. Смажити протягом 15-20 хвилин, до м'якості сердечок і овочів.
05
Посолити, поперчити. Додати томатну пасту і сметану, перемішати.
06
Тушкувати на маленькому вогні під кришкою протягом 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)