
Бурек по-сербськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
4 ст.
Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l
350 мл.
Fresh Greens Mix 100g
1/2 пучка
Salt Egypt
1 ч. л.
Minced Pork
250 г.
Kiliya Balkan Brynza 45%
100 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
2-3 зубчика
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
2-3 ст. л.
Salt Egypt
За смаком
Spice Black Pepper Ground
За смаком
Preparation steps
01
Для тіста: змішати борошно, сіль і воду, вимішати. Дати тісту відлежатися хвилин 30.
02
Поділити тісто на 4 частини, кожну скачати в кулю, яку полити рослинним маслом і зробити коржик. Скласти коржі один на одного і залишити ще хвилин на 20.
03
У фарш додати дрібно порізані зелень, часник, цибулю. Посолити, поперчити перемішати.
04
Бринзу і сир натерти на крупній тертці, перемішати.
05
Взяти коржик, розтягнути його в різні боки, поки він не стане прозорим. Скласти тісто конвертом. Так само зробити з іншим коржем. На розтягнутий другий коржик покласти складений конвертом, на який викласти фарш і потім сир. Згорнути конвертом поверх начинки другий коржик. Потім покласти на розтягнутий третій коржик і повторити так само: фарш - начинка - скласти конвертом і т.д.
06
Змастити пиріг рослинним маслом, в яке додати дрібно порізані часник і зелень.
07
Випікати в духовці при 200°С хвилин 40.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)