
Дієтичний гарбузовий чізкейк
І до вашої уваги ще один рецепт низькокалорійної, дієтичної, корисної, а найголовніше смачної випічки. Якщо ви дотримуєтеся або тільки збираєтеся дотримуватися дієти, то цей рецепт стане вам дуже доречним. Адже під час дієти свята ніхто не відміняв. А яке ж свято обійдеться без солодкого? А якщо це дієтичне солодке зробити ще й корисним? Якщо підсумувати, то нижче наведений рецепт має одні переваги і ніяких недоліків. Як варіант прикраси пирога можна використати нежирну (10%) сметану, змішану з цукровою пудрою і зробити зубочисткою розводи і візерунки, а зверху трохи присипати корицею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
300 г.
Bilo Curd 0% 350g
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
KhMZ Sour Cream 20%
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками. Змішати гарбуз з сиром в блендері до однорідного стану. Додати цукор, сіль, яйця, сметану. Добре перемішати і по трохи додати просіяне борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти духовку до 180°C. Вилити тісто у силіконову форму для випічки. Поставити форму в духовку і запікати близько 60 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)