
Рибний салат з рисом і сиром
Салати з рибних консервів давно стали непереможним хітом серед застільних страв. І не дивно: прості в приготуванні і недорогі за складом, вони завжди радують багатим смаком і ефектним виглядом. Пропонований рибний салат по достоїнству заслуговує стати однією з найвдаліших інтерпретацій відомого кожному українцю салату «Мімоза». Особливість його в тому, що відварну картоплю замінюємо рисовою крупою. Переважніше використовувати розсипчастий пропарений рис: він не буде злипатися і після варіння кожне зернятко залишиться цілісним і пружним. Що стосується подачі – тут вже справа Вашої фантазії: укласти салат шарами як класичну «Мімозу», або просто змішати всі інгредієнти і заправити майонезом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rizzoli pickled anchovy 40g
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Steamed Rice
50 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З риби злити рідину або олію. Сир натерти на крупній тертці.
02
Рис відварити в підсоленій воді. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)