Томатний крем-суп з базиліком - Image

Томатний крем-суп з базиліком

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Геть повсякденність! Ми пропонуємо вам приготувати незвичайний, але смачний і легкий томатний крем-суп з базиліком. Вам знадобиться всього лише 30 хвилин, аби здивувати рідних і близьких. Страва незвичайна тим, що замість води в ній використовується томатний сік. Це робить її більш густою і насиченою корисними речовинами. Ще добру порцію вітамінів подарують помідори, перець і петрушка, а от базилік принесе в дім аромат і незвичайність смаку. Перша страва не тільки порадує своїм чудовим смаком, але і розвіє ваші переживання сприводу зайвих калорій. Такого ось барвистого красеня можна розлити в жовті або зелені тарілки, що зробить його ще більш цікавим. Приготувавши таку першу страву, будьте готові і до потоку компліментів у вашу сторону.

Ingredients for the recipe

Nash sik Tomato juice 950ml
63.90 - 84.00

Nash sik Tomato juice 950ml

950 ml

Ingredients

Nash sik Tomato juice 950ml

4 ст

Pink Tomato in Packing

4 шт

Basil in Pot

14 листочків

Homemade Butter

100г

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

1.5 ст

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Parsley 70g

для прикраси (порційно)

Preparation steps

01

Помідори очистити, видалити насіння і нарізати кубиками, змішати з томатним соком і викласти в каструлю.

02

Поставити на середній вогонь на 30 хвилин. Додати базилік і за допомогою блендера подрібнити до однорідного стану. Якщо немає спеціального блендера, перетерти через сито і повернути в каструлю.

03

Потім додати вершки і вершкове масло. Приправити сіллю і перцем за смаком. Помішувати до того моменту, поки масло не розчиниться.

04

Потім зняти з вогню, не дати супу закипіти.

05

Прикрасити петрушкою або листочком базиліку і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min