
Запечена брюссельська капуста з апельсиновим соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g
400 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
2 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Freshme Orange Juice 0.5l
1 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Брюссельську капусту порізати на шматочки. Посолити, поперчити за смаком і перемішати з оливковою олією. Поставити запікатися в розігріту до 200°C духовку на 15 хвилин.
02
У невеликій каструльці змішати мед, апельсиновий сік, бальзамічний оцет і терту цедру апельсина. Підігріти на вогні і додати вершкове масло. Проварювати соус до тих пір, поки він не отримає золотистий відтінок.
03
Запечену капусту полити отриманим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)