Суп з горошку з м’ятою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
1 шт.
Lime
1 шт.
Mint 50g
50 г
Homemade Butter
25 г
Food Studio Chicken Broth 500ml
300 мл
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити, нарізати дуже дрібними кубиками.
02
Цедру і м'яту подрібнити.
03
Масло розтопити в каструлі з товстим дном, покласти цибулю. Обсмажувати її на середньому вогні при постійному помішуванні, не допускаючи зміни кольору, до м'якості, 3 хв.
04
Додати горошок і гарячий бульйон. Дати закипіти і готувати 3 хв.
05
Зняти з вогню, дати охолонути 5-6 хв., Перелити в блендер і подрібнити до стану пюре.
06
Перелити суп назад в каструлю, додати половину вершків, половину м'яти, сіль і подрібнену цедру лайма. Поставити на слабкий вогонь і, постійно розмішуючи, довести до кипіння; зняти з вогню. Дати настоятися під кришкою 10 хв.
07
Подати, додавши в кожну тарілку по ложці вершків і посипавши рештою м'яти. Цей суп можна подавати і холодним, і гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)