
Коул слоу з ананасами
Салат Коул Слоу популярний вже багато століть, його готували ще в Стародавньому Римі. Головні інгредієнти салату - терта свіжа морква і тонко нашаткована капуста. Незвичайна назва так і перекладається: по-голландськи kool sla - салат з капусти, по-англійськи slaw -шинкована капуста. Краще використовувати молоду білокачанну, ніжну савойську або пекінську капусту. Оригінальність смаку салату додає заправка, базовими складовими якої є сметана, майонез і гірчиця. Іноді додають оцет, сік лимона, соєвий соус. Крім основних інгредієнтів господині додають в салат яблуко, корінь селери, ананаси і апельсини. Салат виходить яскравим на вигляд і смак і дуже вітамінним за складом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
400 г.
Carrots
300 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
2 ст. л.
Vinnytsia Mustard 125g
за смаком
Preparation steps
01
Капусту і моркву промити під холодною водою, очистити, нашаткувати.
02
Ананаси витягнути з банки, рідину злити, нарізати невеликими шматочками.
03
Змішати в якості соусу сметану і майонез, додати за смаком гірчицю. Перемішати.
04
Змішати в салатниці моркву з капустою, додати ананаси, заправити соусом і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)