
Крем-суп із гарбуза
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
800 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Eco Ground Nutmeg
1 щіпка
Leek
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Від цибулі-порею відрізати білу частину, дрібно нарізати. Змішати з порізаним часником і оливковою олією. Кілька хвилин прогріти в сотейнику на вогні.
02
Гарбуз очистити від насіння, зрізати шкірку і порізати кубиками. Скласти його в той же сотейник, поставити на маленький вогонь. Додати карі і мускатний горіх, перемішати.
03
Коли карі нагріється і почне випускати аромат, влити курячий бульйон. Додати сіль і перець. Варити суп до м'якості гарбуза.
04
Суп остудити, збити в блендері. Підігріти вершки і влити в суп-пюре. Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)