
Капустяний салат з картоплею
Сьогодні ми вам рекомендуємо приготувати прекрасний капустяний салат з картоплею. Картопля додасть ситості такого салату , а капуста наситить ваш організм всіма необхідними мікроелементами і вітамінами. У листі капусти є фітонциди , клітковина , органічні кислоти , мінеральні речовини , цукру , міститься в ній і багато фолієвої кислоти , яка відіграє найважливішу роль в обміні речовин. Мало того білокачанна капуста дуже хороша для дієт. Так як калорійність капусти білокачанної на 100 г продукту всього 27 ккал. Крім того , капуста також багата вітамінами групи В , РР , пантотенової і фолієвої кислотами , глюкозою , солями калію , фосфору , кальцію. А з мікроелементів в ній багато заліза , цинку , алюмінію , марганцю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
2 кг.
Packed Potatoes
440 г.
Lemon
50 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
35 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, додати трохи лимонного соку і перемішати.
02
Капусту помити, видалити верхні листки, нашаткувати і відварити у великій каструлі до готовності. Змішати картоплю і капусту, додати майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Подавати салат теплим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)