
Баранина по-середземноморському
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
5-6 шт.
Pitted Green Olives
1 банка
Garlic
4-5 зубчики
Red Onion
2 шт.
Lemon
1/2 шт.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Lamb Rib
500-700 г.
Rosemary
4-5 гілочки
Spices Pepper Pink Peas
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4-5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Баранину нарізати порційними шматочками середнього розміру.
02
Пару зубчиків часнику, 1 ч. л. солі, кілька "голочок" розмарину і 10-12 горошин рожевого перцю розім'яти в ступці в кашку. Додати до кашки 3-4 ст. л. оливкової олії. Вилити підготовлений маринад до м'яса.
03
З половинки лимона вичавити сік і додати його до м'яса. Перемішати. Залишити маринуватися на пару годин. З використаної половинки лимона зняти цедру і нарізати її тонкими смужками (вони стануть у нагоді пізніше).
04
Підготувати овочі. Перець, цибулю і картоплю довільно порізати на шматочки середнього розміру, часник - на пелюстки.
05
У попередньо змащене оливковою олією деко викласти овочі, додати м'ясо, оливки. Перемішати.
06
Зверху посипати пелюстками часнику, рожевим перцем, лимонною цедрою, гілочками розмарину.
07
Поставити в попередньо розігріту до 200°С духовку. Випікати до готовності. З деко повинен повністю випаруватися сік, а м'ясо і овочі - покритися апетитною золотистою скоринкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)