
Салат зі спаржі, картоплі та авокадо
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
100 г.
Packed Potatoes
440 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Green Asparagus 250g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, відварити, злити воду. Охолодити картоплю, а потім очистити і нарізати скибочками або кубиками. Яйця відварити, охолодити, очистити і нарізати скибочками або кубиками.
02
Спаржу помити, обсмажити кілька хвилин. Авокадо розрізати, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Бальзамічний оцет, оливкова олія і цукор змішати. Змішати всі інгредієнти, додати заправку і акуратно перемішати. Листя салату помити, просушити, покласти на тарілки. На листя викласти салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)