
Cуп з брокколі з креветками і мигдалем
Легкий, дієтичний, низькокалорійний, дуже поживний і корисний супчик з брокколі з креветками і мигдалем. Так коротко можна описати цей вишуканий суп. Він відмінно підійде вам в якості першої страви. Цей суп, ми б його назвали "супом морського узбережжя", дуже легко урізноманітнити. Так, в нього можна додавати, наприклад, корінь селери або імбир.
Суп є дуже ситним. Креветки надають йому деяку ексклюзивність, а капуста брокколі розбавляє цей морський смак приємною свіжістю і надає йому овочевого аромату. Дуже незвичайний і святковий суп може порадувати сьогодні вас на обід, якщо, звичайно, ви його приготуєте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli Cabbage
150 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 г
Almond
10 г
Shrimps 90/120
30 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 7 хвилин. Потім злити воду і додати вершки. Довести вміст каструлі до кипіння і варити близько 2-3 хвилин. Додати сіль, перець і подрібнити брокколі з вершками блендером до стану пюре.
02
Креветки відварити в підсоленій воді близько 3-5 хвилин. Мигдаль обсмажити на сухій сковороді і дрібно посікти. Викласти суп-пюре в тарілки, додати креветки і мигдаль.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)