
Солянка на сковороді
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
250 г.
Source Naturals OmegaEPA Fish Oil 100 softgels
2,5 ст. л.
Sauerkraut
500 г.
Lemon
1/2 шт.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
за смаком
Onion
2 шт.
Carrots
1 шт.
Lamb Ham
100 г.
Diana-M Pickled Cucumber 650g
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Samobranka Fileiki Sausages
100 г.
Bread Crumbs
2 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Квашену капусту віджати від розсолу, додати жир, злегка обсмажену цибулю, моркву, томатну пасту. Тушкувати 2 години.
02
Варені сосиски, окіст, яловичину нарізати тонкими скибочками, злегка обсмажити. Додати очищені від шкірки і насіння солоні огірки, нарізані скибочками, тушкувати 30 хвилин.
03
Сковороду змастити жиром, додати шар тушкованої капусти, шар тушкованих м'ясних продуктів, знову шар капусти, посипати сухарями, полити олією і смажити 10 хвилин.
04
Солянку прикрасити лимоном, солоними огірками, маслинами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)