
Лимонник
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
2 ст.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Homemade Butter
200 г.
Lemon
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Лимон вимити, і обдати окропом. Акуратно зняти цедру за допомогою терки.
02
Борошно просіяти і ретельно перемішати з розпушувачем. Далі додати раніше натерту лимонну цедру.
03
Вершкове масло розм'якшити у мисці і розтерти. Додати цукор, яйця і добре все перемішати.
04
Суміш з'єднати з борошном і перемішати. Замотати плівкою і помістити на хвилин 30 в холодильник. Тепер треба приготувати начинку, для цього: м'якоть лимона (без кісточок) подрібнити у блендері разом з цукром.
05
Охолоджене тісто розділити на дві частини і розкачати. Змастити форму олією і покласти в неї одну частину тіста. Розподілити начинку, а зверху покласти другу частину тіста. Випікати 30 хвилин при температурі 180°C градусів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)