
Лимонний пиріг з пісочного тіста
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Homemade Butter
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Lemon
120 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
10 г.
Preparation steps
01
Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити. Просіяти борошно з розпушувачем і додати цедру. М'якоть лимона змішати з цукром і крохмалем.
02
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити (1 жовток залишити). Додати борошно і замісити тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 15-20 хвилин у холодильник.
03
Тісто розділити на 2 частини. Більшу частину розкачати в пласт товщиною 1 см. Укласти тісто у форму і викласти лимонну масу. Зверху викласти другий пласт тіста, скріпити краї і змастити жовтком. Духовку розігріти до 160°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)